Opnieuw van harte welkom in het LITC!

Hopelijk genoten jullie van een prachtige zomervakantie, en zijn jullie intussen weer goed uit de startblokken geschoten! Bij het LITC ontvingen we afgelopen weken onze eerste scholen, en staan we klaar om jullie de komende weken en maanden talrijk te ontvangen.

Opgelet: de inschrijvingen voor schooljaar 2022-2023 lopen zeer vlot binnen. De periode oktober-november is al zo goed als volgeboekt en ook voor het tweede en derde trimester ontvingen we reeds tal van aanvragen.

Brengen jullie dit schooljaar ook graag een bezoek aan het LITC en Nike ELC? Wacht dan zeker niet meer te lang om je aanvraag in te dienen. Je ziet hier welke data nog beschikbaar zijn. 

We kondigen met plezier alvast enkele nieuwigheden aan voor dit schooljaar:

  • Een van de klassiekers onder onze leerspellen, “Bevoorrading Groentewinkels”, kreeg een welkome opfrissing dankzij onze collega Lieve Hooyberghs. Het resultaat: een modernere én uitdagendere versie, die nu ook uitermate geschikt is voor een 3e graad TSO Handel!
  • Het splinternieuwe leerspel “Circulaire Economie”, ideaal voor leerlingen en/of studenten STEM, ASO en TSO Handel die spelenderwijs willen bijleren over circulaire economie, People, Planet en Profit in een concrete businesscase rond zwerffietsen in de stad Antwerpen. Ontworpen door een educatieve masterstudent van de stad Antwerpen!

Iedereen alvast meer dan welkom om deze nieuwe leerspellen eens te komen uitproberen, in combinatie met de andere leerspellen, een Magazijnrondleiding en/of een presentatie over Nike ELC en Rondleiding Duurzame Campus.

Nog nooit op bezoek gekomen bij het LITC en Nike? Hier vind je een overzicht van de meestgestelde vragen, lees ze alvast eens rustig door en vul meteen het aanvraagformulier op dezelfde pagina in!

Toch eerst nog een concrete vraag die niet beantwoord wordt in de FAQ? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!