Route naar LITC

LITC ligt in Nike’s Europese Logistiek Campus in Laakdal, aan de autosnelweg E313 Antwerpen-Hasselt (afrit 24 ‘Geel-Oost’ vanuit het westen, afrit 25 ‘Ham’ vanuit het oosten) en het Albertkanaal. Bezoekers van LITC kunnen gebruik maken van de bezoekers- of personeelsparking van Nike.

Het LITC-gebouw ligt in een landschapsvijver rechts van de parking, op 100m na de slagboom. LITC is aangeduid op de bewegwijzering in de Campus. In de hele Campus geldt eenrichtingsverkeer en een snelheidslimiet van 30 km/u. Let op dat je niet parkeert op plaatsen gereserveerd voor carpooling, pool- of elektrische wagens.

Bussen mogen de leerlingen afzetten in de speciaal daarvoor voorziene Kiss en ride-zone net voorbij de slagboom aan de rechterkant. Daarna parkeren zij zich best buiten de site. Bij het einde van het schoolbezoek kunnen ze terug binnen rijden om de leerlingen op te pikken.

Het LITC is voorzien van alle moderne faciliteiten, ook voor andersvaliden. Een lift en aangepaste toiletten zijn aanwezig in het gebouw.

Opgelet: de hele campus is rookvrij. Voor rokers is er een overdekte rokershoek voorzien.

LITC

p/a Nike Europese Logistieke Campus
Nikelaan 1
2430 Laakdal