Schoolbezoeken

OPGELET: Gezien de huidige gezondheidssituatie, zijn er momenteel slechts een tiental leerlingen / externe bezoekers tegelijk welkom in het LITC. Kleine bezoeken zijn dus mogelijk vanaf september 2021. Grotere bezoeken zijn voorlopig nog niet toegestaan. We bieden daarom onze interactieve leerspellen en presentatie over Nike ELC ook online (via Zoom) of op locatie bij jullie in de school aan. Klik hier voor meer informatie.

Onbekend is onbemind: helaas gaat dat voor de boeiende en werkzekere logistieke sector nog iets te vaak op. En daar willen we met het LITC iets aan doen.

Sinds 2015 ontvangen we in het LITC, in het hart van de Europese Logistieke Campus van Nike, jaarlijks meer dan 200 scholen voor een inspirerende studiedag rond logistiek. ASO, STEM, TSO of BSO, hogeschool of universiteit: iedereen is welkom om op een spelende én informatieve manier kennis te maken met deze bijzonder gevarieerde sector.

Een schoolbezoek aan het LITC kan zowel een halve als een hele dag en steunt doorgaans op twee pijlers:

  • Een magazijnbezoek (onderworpen aan voorwaarden) of een rondleiding op de duurzame Europese logistieke campus van Nike (halve dag)
  • Interactieve leerspellen (halve dag)

Voor meer informatie over de verschillende opties, klik op onderstaande buttons:

Meer info over het magazijnbezoek
Meer info over de rondleiding duurzame campus
Meer info over de interactieve leerspellen
Vraag je bezoek aan via de kalender
Bijkomende vragen? Neem contact met ons op
Meer info voor hoger onderwijs