Volgend schooljaar zien we mekaar eindelijk terug in het LITC!

Het vreemde schooljaar 2020-2021 zit erop. Hopelijk heb je er ondanks alle uitdagingen toch een geslaagd jaar van kunnen maken!
Doordat er sinds maart 2020 geen bezoeken werden toegelaten, was het ook voor ons aanpassen. Alvast oprecht bedankt voor het massale vertrouwen in onze LITC Online- en LITC On Tour-sessies. We zijn heel dankbaar dat we jullie alsnog konden ontmoeten, virtueel of bij jullie op school.

Voor volgend schooljaar is er alvast goed nieuws: als de cijfers en maatregelen blijven zoals ze zijn (of nog versoepelen), mogen we vanaf september opnieuw bezoeken aan het LITC inplannen. Ook magazijnbezoeken worden opnieuw mogelijk. Uiteraard zullen we gedurende jullie hele bezoek, zowel bij rondleidingen als de leerspellen, de nodige voorzorgsmaatregelen in acht nemen.

We gaan daarnaast ook verder met het organiseren van LITC Online, voor scholen die dit wensen. Ook LITC On Tour blijft een mogelijkheid, voor scholen in een straal van 30 km rond het LITC.

Boekingen voor het schooljaar 2021-2022 kunnen vanaf 1 september 2021 worden ingediend via deze link. Opgelet: doordat we toch nog een beetje onder voorbehoud spreken (en omdat we zelf ook even van wat vakantie gaan genieten), zullen aanvragen ingediend voor 1 september niet worden behandeld.

We kijken er alvast enorm naar uit jullie eindelijk opnieuw te mogen ontvangen. Tot dan, en geniet van jullie welverdiende zomervakantie!