Plan je schoolbezoek online!

LITC belevingsmagazijn

We mochten het afgelopen schooljaar bijna dagelijks klassen van het secundair onderwijs verwelkomen voor een inspirerend bad logistiek. We danken dan ook van harte alle leerlingen en leerkrachten voor hun enthousiasme! We hopen dat we jullie een leerrijke en boeiende logistieke dag konden bieden…

Net als jullie blikken ook wij steeds vooruit. Via deze nieuwsbrief willen we jullie dan ook informeren over onze plannen voor het schooljaar 2015-2016. Het LITC heeft namelijk dit schooljaar hard gewerkt om ons didactisch aanbod sterk uit te breiden, zodat we voortaan de leerplandoelen van de economische richtingen in zowel BSO, TSO als ASO bereiken. Gedetailleerde informatie over deze leerspellen en hun fit met de leerplannen van het SO vind je vanaf vandaag op onze vernieuwde website www.litc.be !Op de webpage ‘Schoolbezoek’ vind je alle informatie om een bezoek op maat van jouw klas te plannen. Je vindt er een overzicht van onze leerspellen en de bijhorende infofiches met uitleg over het spelverloop en de leerplandoelen die ze bereiken per schoolnet.

Plan je schoolbezoek online

De leerspellen duren telkens ongeveer een uurtje, afgesloten met een korte rustpauze. We verdelen jullie in maximum 4 groepjes van 6-8 leerlingen. Op een halve dag kunnen we dus in een roterend systeem ongeveer 3 activiteiten organiseren, maar jullie zijn uiteraard ook welkom voor een gevarieerd dagvullend programma op maat.Je bent ook vrij om activiteiten te kiezen die niet meteen in de leerplandoelstellingen passen, maar wel een mooie aanvulling kunnen zijn voor het programma. Ook bieden we enkele extra’s aan, zoals de intrigerende expo ‘concrete realisaties in innovatieve logistiek’, een tof teambuildingsprogramma op de sportterreinen van Nike en een boeiende rondleiding op de duurzame Nike campus. Voor het 6e en 7e jaar TSO en BSO bestaat ook de mogelijkheid om het programma in het LITC aan te vullen met een magazijnbezoek van anderhalf uur bij Nike.

Plan je schoolbezoek online

Zodra je besloten hebt welke leerspellen interessant zijn voor jouw klas kan je een kijkje nemen op onze kalender. Hier zie je welke dagen wij nog vrij zijn om jullie schoolbezoek te organiseren. Om een bezoek aan te vragen vul je het contactformulier op onze website in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de afspraak te bevestigen!

Voor verdere informatie of vragen, kan je ons steeds bereiken op de coördinaten hieronder.Ten slotte willen we jullie een welverdiende, zonnige vakantie toewensen. Graag tot volgend schooljaar!