LITC lanceert nieuwe website

Lisa Vermaeren

In LITC zijn we weer vertrokken voor een bruisend schooljaar 2016-2017. En dat doen we deze keer met een propere lei:

In juni en juli hadden we de eer om twee maanden te werken met Lisa Vermaeren, studente Strategic Marketing aan Coventry University. In het kader van haar stage maakte zij voor ons een uitstekend marketingplan. Voortaan maken we het u nog makkelijker om te ontdekken wat het LITC voor u te bieden heeft. Hoe? Stay tuned…

Nieuwe LITC website

Alvast een voorsmaakje, vers van de pers: onze nieuwe website staat sinds vandaag online! De indeling is vereenvoudigd: in een oogopslag merk je onze acht kernactiviteiten op, verdeeld over drie doelgroepen (scholen, bedrijven en medewerkers).

Roel Dolhain

We danken onze webdesigner Roel Dolhain voor de zeer vlotte en geslaagde implementatie van onze ideeën, en copywriter Pieter Jan Ghysens van Copyjay (én medewerker van het LITC) voor de vlotte teksten. Neem gerust een kijkje op www.litc.be!

À propos: de dagelijkse werking van het LITC loopt intussen weer als een trein. Ons team heet iedereen van harte welkom, van scholieren (ook ASO en STEM!) en studenten over bedrijfsleiders tot opleidingscentra!

Nogmaals bedankt, Lisa, Roel en Pieter Jan!