LITC breidt didactisch aanbod uit met studieopdracht gericht op 3e graad ASO Economie

LITC breidt didactisch aanbod uit

LITC is zowat volgeboekt voor schoolbezoeken tot midden juni – dank voor uw interesse en vertrouwen! Werkzoekenden, studenten en professionals vullen intussen de laatste gaatjes op, bv. op woensdagen. Wees welkom!

De logistieke sector biedt werkzekerheid in eigen streek aan zowel laag- aIs hooggeschoolden. Daarom blijft LITC zijn didactisch aanbod uitbreiden voor zowel BSO, TSO als ASO.

LITC breidt didactisch aanbod uit

Specifiek voor leerlingen van de 3e graad ASO richting Economie introduceren we nu een studieopdracht: ‘Europees distributienetwerk voor sportschoeiselfabrikant XuXu’. We testten deze studieopdracht live uit op 8 maart, met dank aan de gemotiveerde ‘proefkonijnen’ van Heilig Graf Turnhout, trouwe bezoekers van LITC.

XuXu Co. Ltd., een strijdlustige Chinese fabrikant van sportschoeisel, rekent op jou voor het opzetten en uitbouwen van hun Europees distributienetwerk – maak jij de juiste strategische keuzes die XuXu ook in Europa marktleider maken?! Met bijzondere dank aan Michel Eeman, student Graduaat Logistiek aan het PCVO Hasselt – hij bouwde voort op het werk van twee studenten van de Antwerp Management School vorig schooljaar en maakte van de studieopdracht een uitdagende ‘doen = leren²’ ervaring.

LITC breidt didactisch aanbod uit

Marktanalyse, locatiekeuze, dimensionering, costing van operations, financiële analyse, change management, het komt allemaal aan bod… Zoals steeds vertelt onze webpage ‘Schoolbezoek’ (https://litc.be/schoolbezoek/) je hoe deze studieopdracht past in de leerplandoelstellingen voor jouw klas. Iets voor jouw leerlingen, studenten, cursisten of werknemers? Kom ze live ontdekken in LITC en laat ons weten wat je ervan denkt!