Topjobs@Logistics in het LITC

Topjobs@Logistics in LICT

Op donderdag 20 oktober gaat in het Kempense Laakdal de tweede editie door van Topjobs@Logistics, dé job- en stagebeurs voor hooggeschoolde logistieke profielen.  Flows kondigt het alvast zo aan: https://www.flows.be/nl/logistics/tweede-editie-topjobslogistics-mikt-op-hooggeschoolden.

Topjobs@Logistics in LICT

Studenten en werkzoekenden worden verwacht tussen 16u en 18u. Voor logistieke professionals trappen we af om 18u met een keynote speech van Filip Peeters, HR Director in Nike’s Europese Logistieke Campus, een van de grootste distributiecentra in Europa. Dat EDC stelt ruim 3.000 mensen te werk – Nike werft continu aan op alle niveaus. Van 19u tot 21u zijn logistieke professionals welkom op de beurs zelf, waar ruim 30 werkgevers, selectiebureaus en opleidingsverstrekkers uitkijken naar je komst.

Topjobs@Logistics in LICT

Een overzicht van standhouders vind je op http://topjobslogistics.be(webpage ‘Standhouders’), alle praktische informatie vind je op de webpage ‘Kandidaten’.  Parkeren kan gratis in de Nike campus – in je GPS tik je als adres in ‘Nikelaan 1, 2430 Laakdal’ – een gedetailleerde wegbeschrijving vind je op https://litc.be/bereikbaarheid/.  Wij zorgen uiteraard doorlopend voor gratis drank en knabbels, dat praat vlotter 🙂

Graag tot dan!