Dit is de leukste LITC-actiefoto, door jullie gestemd!

LITC beste actiefoto

Eerst en vooral bedankt! Het schooljaar 2016-2017 zit er weer op, en het was voor ons andermaal een druk maar geslaagd werkjaar. We willen jullie dan ook allemaal oprecht danken voor jullie interesse en vertrouwen, zeker ook de leerkrachten en scholen die dit jaar een eerste bezoek aan het LITC brachten met de 3e graad TSO Handel en ASO Economie. We zijn zeer tevreden dat jullie ons nieuwe aanbod aan leerspellen specifiek op deze doelgroep gericht weten te smaken!

Intussen zijn ook de winnaars van onze fotowedstrijd bekend. De foto hiernaast werd door jullie unaniem gekozen als leukste LITC-actiefoto. Het vouwen van de doosjes heeft velen onder jullie al kopzorgen bezorgd, maar levert bij elk bezoek opnieuw weer leuke taferelen op!

LITC beste actiefoto

Wijzelf kiezen als “juryprijs” voor de foto hiernaast: een prachtige foto van ons gebouw waar we jullie elke dag tot dienst zijn. Wil je alle foto’s nog eens terugzien? Surf dan naar www.litc.be/fotowedstrijd. Stemmen gaat niet meer, kijken wel!

LITC op Facebook

A propos: zin om af en toe wat te ontspannen in een logistieke sfeer? Bezoek dan zeker onze nieuwe Facebook-pagina Inspiring Logistics en geef ons een duim. Wekelijks posten we een leuk artikel of inspirerende bijdrage. See you there!

Ook volgend schooljaar staat ons team van professionals, vrijwilligers en stagiairs weer klaar om jullie in het LITC te verwelkomen. Tot dan!