LITC publieke opening 29 april 2014

Intussen is het al twee maanden geleden dat Minister-President Kris Peeters het LITC gebouw officieel inhuldigde. In die tijd vonden er al diverse evenementen plaats in LITC en velen kwamen al een kijkje nemen. Nu is het uw beurt: u bent van harte welkom op de publieke opening van LITC op dinsdagavond 29 april!

We onthalen u graag vanaf 18:00u met koffie, frisdrank en een knabbel. Om 18:30u trekken we naar de aula’s boven, waar onze voorzitter Wim Dewindt, Directeur Onderzoek en Innovatie bij Thomas More, en ikzelf de dromen en plannen van LITC zullen toelichten. Dan is het de beurt aan Sergio Barbarino, Directeur R&D Supply Chain Innovation bij Procter & Gamble. Hij vergast ons op een visionaire lezing over het fysieke Internet – wat dat precies inhoudt en welke impact het zal hebben op de logistiek hoort u dan… Rond 19:30u trekken we terug naar de foyer beneden, waar we u voorzien van een natje en een droogje, voor elk wat wils.

En we hebben nog een leuke primeur voor u in petto die avond: de studenten Logistiek Management van Thomas More, die het pedagogisch aanbod van LITC uitwerkten, tonen u graag hun realisaties en leggen u uit hoe het allemaal werkt. Begin mei ontvangen we immers de eerste klassen van het secundair onderwijs, die we gaan trakteren op een inspirerende kennismaking met de logistiek.

Hoe bereikt u LITC?  Tik ‘Nikelaan 1, 2430 Laakdal’ in op uw GPS (zie ook LITC Contact), draai uw contactsleutel om en rijdt voorzichtig…  U kunt parkeren op Nike’s Europese Logistieke Campus – LITC ligt op 50 meter na de slagboom aan uw rechterkant. Komt u, registreer u dan a.u.b. voor 24 april op Inschrijving publieke opening.  Van harte welkom!