Event/teambuilding organiseren

De opdracht gekregen om een bedrijfs- of netwerkevent of teambuilding in elkaar te boksen?

Dan wil je natuurlijk scoren bij de aanwezigen. De locatie is daarbij vaak een cruciale factor. Het LITC biedt je alvast een uniek modern gebouw in een landschapsvijver op de duurzame groene campus van Nike, het grootste distributiecentrum van Europa. Het LITC werd ontwikkeld door architectenbureau signum+ en is een schoolvoorbeeld van de laatste technieken en materialen in duurzame passiefbouw.

De duurzame groene campus van Nike is gelegen in het Kempense Laakdal, vlot bereikbaar met de auto vanaf de E313 en met meer dan voldoende parkeergelegenheid.

Wat we je nog kunnen aanbieden?

  • Twee ruime aula’s voor begeesterende presentaties.
  • Een open foyer, ideaal voor onthaal, beurzen of netwerken met collega’s en nieuwe gezichten.
  • Een belevingsmagazijn waar je kennis kan maken met de logistiek.
  • Een divers aanbod aan pedagogisch materiaal om spelenderwijs en interactief kennis te maken met de boeiende wereld van de logistiek.
  • Zelfs een uitstapje naar de magazijnen van Nike, of een bezoek aan de containerterminal van Meerhout vlakbij behoort tot de mogelijkheden. Zeker aan te raden bij teambuildings!

De organisatie van zo’n event of teambuilding lijkt soms een hele klus, zeker met al die mogelijkheden bij het LITC. Wij denken samen met je mee, zowel praktisch als inhoudelijk. Dankzij onze ervaring weten we inmiddels perfect welke invulling past voor welke doelgroep.

Netwerken bij LITC

“Het LITC team bestaat uit leuke, gepassioneerde mensen die actief meedenken over de uitwerking van je netwerking event. De locatie is uniek, zowel het LITC-conceptgebouw als de omringende Nike-campus, gemakkelijk bereikbaar bovendien. De rondleidingen in die Nike-campus en in de inspirerende LITC expo ‘Innovaties in duurzame logistiek’ waren de kers op de taart. Eens wat anders dan steriel op hotel zitten, deze locatie sloot perfect aan bij het thema van ons event.”

Eventorganisatrice, AB Inbev

“Ons startevenement van Kempen 2020 ging door in LITC, zelf een schoolvoorbeeld van duurzaamheid. We konden geen betere partner wensen dan LITC om de deelnemende gemeenten te motiveren om samen de CO2-uitstoot in de streek te reduceren met 20% tegen 2020.”

Eventorganisator, Intercommunale Ontwikkelingsmaatschappij van de Kempen