Dag van de Wetenschap – 22 november 2015

Dag van de wetenschap

Op zondag 22 november is het weer zo ver: Vlaanderen viert Dag van de Wetenschap. En het LITC doet mee! LITC staat voor Logistiek Innovatie- en TrainingsCentrum en is gelegen op de groene Europese Logistieke Campus van Nike in het Kempense Laakdal aan de E313. Het LITC is een inspirerende ontmoetingsplaats voor mensen, jong én oud, met interesse in transport en logistiek in al zijn facetten. En dat tonen we je graag live tijdens de Dag van de Wetenschap.

Dag van de wetenschap

Heb je bijvoorbeeld zin om eens proef te rijden met een elektrisch minibusje of met een vrachtwagen? Of is een interactieve expo over innovaties in duurzame logistiek meer je ding? Misschien wil je wel spelenderwijs leren hoe een echt magazijn werkt, hoe een groentewinkel wordt bevoorraad of hoe je je smartphone op een duurzame en veilige manier verpakt? In het LITC kan het allemaal!

Dag van de wetenschap

Kom dus gerust eens langs op 22 november en laat je betoveren door de wondere wereld van transport en logistiek. Het LITC-team staat van 10u tot 17u klaar om jullie een fantastische dag te bezorgen.

Adres: Nikelaan 1, 2430 Laakdal. Voor een wegbeschrijving: zie https://litc.be/contact/ onder de titel “LITC Ligging”.