Topjobs@Logistics verhuist

Topjobs@Logistics

Topjobs@Logistics, dé job -en stagebeurs voor geschoold talent met interesse in de logistiek en internationale handel, verhuist en groeit!

Waar? De derde editie van de beurs vindt dit jaar voor het eerst plaats in Bluepoint Antwerpen (tot voor kort ALM) in Antwerpen-Berchem. Deze ruime, professionele locatie garandeert een vlotte bereikbaarheid met de auto en/of het openbaar vervoer vanuit het nabijgelegen station Antwerpen-Berchem.

Wanneer? Zaterdag 22 april van 10u tot 16u.

Deze editie plannen we bewust op een zaterdag zodat ook ervaren logistiekers die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging zich makkelijk kunnen vrijmaken.  Zowel grote bedrijven als KMO’s, inhouse selectiekantoren en opleidingsverstrekkers zijn welkom.

Zet uw bedrijf in de kijker en ontmoet talent uit de logistieke sector.

Meer info over de standformule – slechts € 500 – en inschrijven kan hier.

Topjobs@Logistics

Nog meer zichtbaar als dé werkgever in de sector?
Reserveer optioneel uw mediapakket in Flows aan het beurstarief van € 750 (50% voordeel)

  • Flows online: 2 weken op de site + 2 keer banner in de nieuwsbrief
  • Gratis opmaak banners obv uw baseline, logo + beeld (met vermelding van de beurs)
  • Banner om te plaatsen in e-mailhandtekening en te delen via social media
  • Vermelding met logo in Flows magazine als dé werkgever in logistiek – verschijning 30/3

Ook interesse?  Schrijf je dan hier in !  Opgepast, uitzendkantoren zijn welkom, maar enkel onder de vlag van een bedrijf waar ze inhouse aanwezig zijn – vermeld je klant dus bij inschrijving ajb.

Tot dan!

Het Topjobs@Logistics team

Uit vorige edities blijkt dat 87.5% van de standhouders tevreden of zeer tevreden zijn over het concept van deze beurs. Enkele reacties:

“Het is een unieke beurs in Vlaanderen die specifiek gericht is op logistieke profielen, zowel professionals als schoolverlaters. Voor ons was het een goede manier om in contact te komen met deze profielen. We waren aangenaam verrast door de “kwaliteit” van de bezoekers. We hebben zeer interessante kandidaten mogen ontmoeten.” BASF

“Goed concept, juiste profielen aangetrokken.” Nike

“Een goed concept, het geeft bedrijven de mogelijkheid om niet enkel met kandidaten te spreken, maar ook te vergelijken wat er bij andere bedrijven openstaat, hoe zij bepaalde functies invullen, … Ook de workshops/sprekers werden positief onthaald hoorde ik bij veel bezoekers en standhouders.” AB InBev