Kom jij het vernieuwde leerspel Documentenstroom ontdekken?

LITC documentenstroom

De eerste twee maanden van het schooljaar zijn om-ge-vlogen in het LITC.  We hebben dan ook niet stilgezeten. Naast de vele early birds die in september en oktober al op bezoek kwamen, ontwikkelden en testten we ook een nieuwe versie van een LITC klassieker: het leerspel Documentenstroom.

We spelen dit spel al sinds het schooljaar 2015-2016, en merkten afgelopen schooljaar dat deze topper bij TSO Handel en BSO Kantoor stilaan aan een grondige update toe was. Het soms langdradige, wat verwarrende en gedateerde leerspel sprak niet alle leerlingen aan.

LITC documentenstroom

We gingen daarom in zee met studenten Dries, Quinten en Arne van de Bachelor Secundair Onderwijs van Thomas More Campus Vorselaar. Zij maakten er een boeiend, competitief spel van dat leerlingen individueel tegen mekaar spelen. Het doel? Om ter snelst de documentenstroom van een bestelling bij Nike correct afronden, van bestelbon tot factuur.

LITC documentenstroom

LITC-medewerksters Lieve Hooyberghs en Kathy Gielen legden samen de laatste hand aan het leerspel, en testten het in september en oktober veelvuldig uit met enkele lucky scholen. Het spel is nu volledig klaar om aan de wereld (of toch tenminste onze bezoekers ;-)) getoond te worden.

LITC documentenstroom

Kom jij het binnenkort ontdekken? Bekijk dan de kalender op www.litc.be/kalender en contacteer ons per e-mail of telefonisch met twee à drie datumvoorstellen, zodat we samen kijken wanneer we jullie bezoek kunnen inplannen!

LITC op Facebook

Trouwens: veel leerkrachten vragen ons regelmatig naar lesmateriaal om het bezoek aan het LITC en Nike voor te bereiden. Kennen jullie de Facebook-pagina van LITC al? Hier wordt op maandelijkse basis nieuwe, inspirerende content gepost. Perfect om jullie lessen te kruiden met een beetje logistiek, Nike en het LITC alvorens jullie op bezoek komen. Like dus snel onze Facebook-pagina Inspiring Logistics, en inspireer je leerlingen!