Volgend schooljaar staat LITC opnieuw voor je klaar, mét vernieuwde website

Wat een vreemde periode was het, niet? Hopelijk gaat alles nog steeds goed met jullie gezondheid en die van jullie geliefden!

Net zoals de scholen die dichtgingen, had het coronavirus natuurlijk ook voor het LITC gevolgen: van een vol huis in januari, februari en begin maart ging het naar absolute leegstand in de volgende maanden. Een situatie waar we gezien de gezondheidsrisico’s uiteraard begrip voor hebben. En we geven toe: in het begin was het ook wel even genieten van de rust na meer dan vijf jaar dagelijks schoolbezoeken te ontvangen. 😉

Maar al snel begon het weer te kriebelen, en keken we vooruit. Je hebt het misschien al gemerkt: we maakten van de tijd gebruik om onze website in een nieuw jasje te steken. Met onze oprechte dank aan webdesigner Roel Dolhain (https://dolhain.com)!

De grootste blikvanger voor jullie als leerkracht of docent, is een nieuwe inschrijfmodule: https://litc.be/kalender-scholen/. Via deze module kan je gemakkelijk een datum aanklikken en je aanvraag doorsturen, mét de nodige info die we nodig hebben om jullie bezoek voor te bereiden.

Opgelet! We aanvaarden en verwerken pas inschrijvingen voor volgend schooljaar vanaf 1 september. Wens je in september al langs te komen met je klas? Stuur dan gerust nu al je aanvraag in.

Momenteel gaan we er van uit dat we het LITC volledig opstarten in september, al kunnen we gezien de huidige situatie nog geen magazijnbezoeken in september garanderen. Uiteraard zullen we gedurende jullie hele bezoek, zowel bij rondleidingen als de leerspellen, de nodige voorzorgsmaatregelen in acht nemen.

Neem gerust ook even de tijd om door de rest van de nieuwe website te navigeren. De zomervakantie komt er toch aan, dus tijd om even te bekomen van deze stressvolle periode met een kleine portie LITC 😉

Geniet van de welverdiende zomervakantie!