Beste wensen voor 2018!

LITC leerspel webshop logistiek

Het jaar zit er weer op. En het was er in het LITC eentje om in te kaderen. Nooit eerder kwamen jullie zo massaal op bezoek voor een leuke dag met interactieve leerspellen en inspirerende rondleidingen. Het nieuwe, innovatieve leerspel Webshop Logistiek werd zelfs 200 keer gespeeld! Bedankt!

LITC kalender

Wij gooien nu, net zoals jullie waarschijnlijk, de riem er even af en staan vanaf 8 januari klaar om jullie met open armen terug te ontvangen. Willen jullie nog een bezoek inplannen? Wacht dan niet te lang, want de agenda voor het tweede en derde trimester geraakt stilaan stevig gevuld. Je kan een handig overzicht vinden op www.litc.be/kalender.

LITC elektrische busjes

2017 was voor ons ook het jaar waarin we jammer genoeg moesten afscheid nemen van de elektrische busjes waarmee we tal van jullie zijn komen oppikken op school of aan een station in de buurt. Deze service kunnen we helaas niet meer aanbieden in 2018, onze excuses.

LITC op Facebook

Ben je trouwens al fan van onze pagina op Facebook? We posten er tweewekelijks interessante links, leuke blogposts (zie www.litc.be/blog voor maandelijkse inspirerende interviews!) en flitsende sfeerfoto’s van in het LITC. Misschien vind je wel ergens jezelf of je eigen klas in terug? Liken dus maar via https://www.facebook.com/InspiringLogistics/!

Van het hele LITC-team alvast een fantastisch 2018 gewenst!