Verkies de beste LITC actiefoto ooit!

LITC beste actiefoto

Het LITC is sinds kort weer actief op Facebook. Ons doel? De logistiek een beetje naar de ontspanningssfeer brengen. Inspiring Logistics, in alle mogelijke facetten. Wekelijks posten we een leuk artikel of inspirerende bijdrage. Wil je up to date blijven? Word dan nu fan van onze pagina!

Tuba Yildirim

Voor een diepere inkijk binnen het reilen en zeilen van het LITC of de logistieke wereld, kan je ook terecht op onze blog.  We trapten af met een interview met Tuba Yildirim, studente Bachelor Logistiek Management aan de PXL, jobstudente bij Nike en vrijwilliger bij het LITC. Hoe zij haar vrijwilligerswerk en studentenjob ervaart en waarom ze koos voor de logistiek, dat lees je hier.

LITC actiefoto

Om onze Facebookpagina en blog ludiek af te trappen, organiseren we alvast een grote LITC fotowedstrijd. Doorheen de eerste jaren verzamelden we tal van actiefoto’s in het LITC. We hebben de – volgens ons – twintig leukste online verzameld, maar nu is het aan jou: surf naar www.litc.be/fotowedstrijd en kies de leukste eruit! Op 15 mei maken we de winnende foto’s bekend. Dit buitenbeentje wordt het alvast niet.

Stay tuned!