LITC ingehuldigd door Minister-President Kris Peeters

Kris Peeters huldigt LITC in

Kris Peeters huldigt LITC in

U zag het allicht al in het nieuws op RTV Kempen: op 28 februari huldigde Minister-President Kris Peeters het Logistiek Innovatie & Training Centrum in (LITC). Over ons duurzaam gebouw, ontworpen door signum+ architects (www.signum.be), leest u meer op de website van bouwheer IOK (www.iok.be/litc).

Het pronkstuk bij de inhuldiging was het fraaie logo van LITC, uitgevoerd in roestvrij staal met 3D druk door LayerWise, een spin-off van de KU Leuven (www.layerwise.com). Meteen gaat ook onze eigen website www.litc.be live, ontwikkeld door Roel Dolhain (www.dolhain.com).

Inhuldiging LITC

Inhuldiging LITC

In de voorbije weken had ik het genoegen om met velen van u kennis te maken om te verkennen hoe we kunnen samenwerken. Want LITC is er voor u: samen willen we aan open innovatie doen in duurzame logistiek en willen we talent aantrekken naar – en wegwijs maken in – logistieke opleidingen en beroepen. Ik wil u allen hartelijk danken voor het warme onthaal en kijk alvast uit naar een fijne samenwerking.

Binnen enkele weken ontvangt LITC de eerste groepen bezoekers. Tien Bachelor studenten Logistiek Management van de Thomas More hogeschool steken nu de handen uit de mouwen om ons didactisch aanbod uit te werken, zodat een bezoek aan LITC voor jong en oud een inspirerende beleving wordt. U bent van harte welkom: wat kan LITC voor u doen ?