Vanaf nu pendel je vlot en duurzaam naar het LITC!

Een schoolbezoek aan het LITC praktisch moeilijk te organiseren?  Vergeet het!  Het LITC wordt immers eindelijk vlot bereikbaar met het openbaar vervoer dankzij onze twee nieuwe, volledig elektrische Nissan minibusjes. De batterijen laden we met groene stroom in Nike’s duurzame logistieke campus.

We kunnen jullie met de busjes oppikken aan de stations van Geel, Diest of Aarschot of aan de bushalte ‘Vorst Meerhoutstraat’ op lijnen 19, 19b en 302 van De Lijn. Ligt je school in een omtrek van 40 km rond het LITC?  Dan kunnen we jullie zelfs komen ophalen aan en terugbrengen naar de schoolpoort.

Vraag gratis vervoer met de busjes aan bij je online inschrijving.  Eén van onze medewerkers neemt dan snel contact op voor de praktische uitwerking.  Let wel: dit aanbod geldt tot maximum 12 personen.

Op 1 oktober werden de twee Nissan e-NV200 Evalia 7-zitter busjes ingewijd.  Deze samenwerking tussen LITC en Nissan Belux heeft als doelstelling om elektrische mobiliteit actief te promoten bij een breed publiek.  Met de nieuwe busjes vervoeren we je graag met nul gram CO2-uitstoot naar het LITC!

Op 1 oktober werden de twee Nissan e-NV200 Evalia 7-zitter busjes ingewijd.  Deze samenwerking tussen LITC en Nissan Belux heeft als doelstelling om elektrische mobiliteit actief te promoten bij een breed publiek.

Met de nieuwe busjes vervoeren we je graag met nul gram CO2-uitstoot naar het LITC!