Kathy Gielen nieuw aanspreekpunt voor schoolbezoeken aan LITC

De paasvakantie is er weer bijna! Ook wij bij het LITC kijken uit naar twee weekjes rust. Dit schooljaar kwam bijna elke dag iemand van jullie op bezoek, mooi. En dat blijft zo voor de rest van het schooljaar. Op dit moment zijn we op enkele woensdagen na volledig volgeboekt tot en met half juni. Alvast bedankt voor jullie massale interesse!

Afgelopen maand hebben er in ons team enkele verschuivingen plaatsgevonden. Kathy Gielen is onze nieuwe Talent Development Specialist: zij neemt de planning en communicatie over van Pieter Jan Ghysens. Vragen over een bezoek aan het LITC? Vanaf nu kunnen jullie bij haar terecht voor het organisatorische aspect.  Als Bachelor Leerkracht Secundair Onderwijs zorgt ze bovendien voor een geslaagde ontvangst en begeleiding in het LITC.

Na bijna twee jaar zal Pieter Jan Ghysens zich binnen het LITC toeleggen op de algemene externe communicatie, een functie die hem als freelance copywriter en communicatiedeskundige als gegoten ligt. Hij blijft uiteraard ook regelmatig mee begeleiden in het LITC. Hou Facebook en co binnenkort zeker in de gaten!

Ook Ben Beddegenoots blijft gewoon op post. Gedreven als altijd zorgt hij voor de nodige portie logistieke background tijdens jullie bezoek aan het LITC. Als LITC Development Manager is hij bovendien nog steeds hét aanspreekpunt voor algemene vragen over het LITC.
Je vindt de contactgegevens van ons team zoals gewoonlijk op www.litc.be/contact.