Bedankt voor jullie inspirerende bezoek, tot volgend schooljaar?!

LITC nieuwsbrief juni

Klaar voor de zomervakantie? Wij alvast wel. Nog nooit eerder hadden we zoveel leerlingen uit de 3e graad secundair op bezoek in het LITC, dus we zijn even toe aan een adempauze. Bedankt om er samen een fantastisch jaar van te maken!

LITC nieuwsbrief juni

Toen we opstartten in 2014, waren het vooral BSO-klassen die op bezoek kwamen. In ons vijfde schooljaar zagen we jullie allemaal komen: ook de handels- en economische richtingen uit TSO en ASO kwamen massaal op bezoek voor een inspirerende en energieke logistieke dag. De leergierige leerlingen zagen dat het goed was!

LITC nieuwsbrief juni

Vanaf september staan we terug voor jullie klaar, met opnieuw twee geactualiseerde spellen: deze zomer worden twee populaire leerspellen, Documentenstroom en Logistiek Berekend, in een nieuw jasje gestoken. Kom trouwens gerust ook eens langs met jullie vierdejaars, zo krijgen ze al een eerste indruk van de wondere wereld van de logistiek alvorens ze een keuze voor de derde graad moeten maken.

LITC nieuwsbrief juni

We aanvaarden inschrijvingen voor volgend schooljaar vanaf 1 september. Ben je er graag vroeg bij? Dan ben je al in september of begin oktober welkom bij het LITC en Nike. Hou er rekening mee dat de periode van midden oktober tot midden december snel volloopt.

LITC op Facebook

Blijf je graag op de hoogte van het reilen en zeilen in het LITC? Volg ons dan zeker via Facebook, op de pagina https://www.facebook.com/InspiringLogistics/.

Succes met de examens, en daarna een fijne vakantie!